DE KUIJPER BETONBORINGEN
Home  |  Nieuws  |  De Kuijper  |  Diensten  |  Contact
» Boren
» Frezen
» Zagen
» Verankeren
   Diensten » Boren  


We boren in (gewapend)beton, asfalt en (natuur)steen.

Sparingen die met hoge nauwkeurigheid geboord dienen te worden in (gewapend) beton, asfalt en (natuur) steen in alle mogelijke diameters en werken waar nodig met pasklare water en stof preventie om een zo schoon mogelijke werkvloer te houden en om een zo hoogwaardig mogelijk eindresultaat af te leveren.

Het boren gebeurt voor meerdere toepassingen, waaronder:
* Wasemkap
* Open haard
* Ventilatiegaten
* Verlichtingspots
* Douche en toilet
* Chemische ankers
* Ventilatieroosters

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de wegenbouw,aannemersbedrijven,installatiebedrijven, industrie, overheidsbedrijven en particulieren.

Diamantboren:
Normaal worden de diamantboren met water gekoeld. In de gevallen waar dat niet mogelijk of wenselijk is, kan er droog geboord worden. Droogboren is alleen mogelijk in abrassieve steen.

Stof-en/of wateroverlast wordt door middel van waterzuigers, opvangringen en bakken, plastic en andere preventie en protectiemiddelen tot `n minimum gereduceerd. wij zorgen voor een complete oplevering: verwijderen en afvoeren beton en schoon achterlaten van de werklocatie.

Wij boren horizontaal, verticaal in elke gewenste hoek en onderste boven.

Ventilatieroosters
Door ons worden in de gevel gaten geboord, schuin naar de kruipruimte toe. In deze gaten worden kokers geplaatst met daarop een zwart rooster. Dit kan zowel in betonnen gevels of balken als in gevels van steen. 

Toepassing; voor een betere ventilatie van uw kruipruimte. Het vocht probleem en de muffe geur zal voorgoed verdwijnen, door een beter luchtdoorstroming. 

Ook grotere gaten kunnen worden geboord voor ventilatiekasten, afzuigkappen en ventilatoren in wc`s, kelders, badkamers en andere vochtige ruimte`s.De Kuijper Betonboringen, Nieuwe Vlissingseweg 184, 4335 JG Middelburg, Tel. 06-51 34 15 18, info@dekuijperbetonboringen.nl